tisdag 17 november 2020

Takdosa krok

Med krok och sladdhål. Finns i lager i varuhus. Hyllplats: Lägg till i inköpslistan. Krok för takdosa. Logga in för att se prisuppgifter. Visa ersättningsartikel.

Enkel installation av taklampa genom uttag med upphängningskrok. Varför ha både lamputtag och krok i taket när du kan kombinera allt i ett på ett smidigt sätt? Takdoslock med jordad 2-poligt lamputtag och krok. Demonterbar krok.


Europeisk standard. En felaktigt e- postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Passar till takdoslock för äldre takdosa med mittstolpe. Kända varumärken.


För montering i takdosa.

Lamputtag 1-vägs för takdosa med mittstolpe. Dosorna levereras med tätpropp och spärrfjäder, samt putslock. Rörstutsarna är för mm men passar även tillsammans med rörmuff för . APPARATDOSA ELKO DUBBEL 57MM. TAKDOSA ELKO 14KG 40MM.


I taket ovanför våra fönster finns det lamputtag men det finns inga krokar. Se bifogade bilder. Det finns ett hål för en krok men jag förstår inte. Komplett produkt. En takdosa används, som namnet säger, när man behöver montera dosor i tak.


Takdosor är till för att montera infällda lamputtag med krok och för kopplingar för att . Artikelinformation. Doslock för apparatdosa och takdosa. Mått, mø 110. Det här lamputtaget är försett med demonterbar krok , vilket möjliggör enkel nedpendling av armatur.


Vid montage av en armatur dikt tak avlägsnas kroken och ytan . Vit plast, 1-vägs. Hos dinvvsbutik.

Skriv en recension. Ordinarie pris kr. Special Price kr. Rekommenderat pris : kr. Inklst krok mm och mm samt 1st täcklock. Tillverkad i halogenfri termoplast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.