onsdag 23 december 2020

Vad är bäst xenon eller led

Men vad är bäst , xenon , LED eller halogen? Jag förstår mig inte på detta om vad man bör välja eller varför. Men jag har hittat två färdiga paket med extraljus, men eftersom jag inte vet vilket . Lumen, vad betyder det?


Vad som passar bäst varierar givetvis med tänkt användningsområde. Halogen, Xenon eller LED , vilken teknik är bäst ?

Välja extraljus: halogen, xenon eller LED. Beroende på hur många ljus du monterar laborerar du fram den ljusbild som passar dig bäst. Om det blir en ramp så finns väl bara LED vad jag förstått men om det blir strålkastare så. LED rampen är klart bäst men vår är oxå dyrare.


Vill ha bra lyse ut 3-4meter och då vill jag se vad som finns bredvid vägen och inte bara rakt fram. Tycker att de bilar jag möter med LED. Cibie i moden version med LED teknik monterat på en VW Grand California.


Strålkastare som bara bländar av där det finns en mötande eller.

Segrare vad gäller ljusbild och ljusmängd bland ramperna. Här är allt du behöver veta om allt om xenon , halogen, LED och ljusramper. Den tredje varianten är att välja ovala eller rektangulära extraljus med reflektor . Alla typer av lampor finns med: halogen, xenon och lysdioder ( LED ). Runda, rektangulära eller utformade som en ljusramp med många små lampor. Vad man dock ska tänka på är att dessa ljusramper har ett inbyggnadsdjup på 1millimeter.


VAD BEHÖVS FÖR MONTERING AV EXTRALJUS? Vi erbjuder alla tillbehör du behöver för att montera ljusen på bästa sätt. Räknar man dubbel så bra ljus men gånger pengarna eller ? Buy quality, cry . Det mest led från.


Att uppgradera lamporna till xenon eller LED ger en enorm effektökning. För några år sedan var xenon störst, bäst och vackrast men så är inte längre fallet. Utvecklingen av LED har gått framåt i en rasande fart och de . Ska man ha LED , Xenon eller Halogen som extraljus?


Abyss skrev: Skall bli interessant att se vad du tycker! Vad är det egentligen för skillnad på de vanliga halogenljusen och xenonljus?

Många tycker att xenonljusen är oslagbara, dom avger ett vitare . Ett extraljus är precis vad det låter som, en extra lampa som monteras fram på bilen för att ge mer ljus. Att addera extraljus till ditt fordon gör en avsevärd skillnad . Sedan tidigare är min referens NBB 2med 75w xenon med bred. Vi säger i förväg: Om vad du vill är att spara, inte kommer att få bättre dina strålkastare. Belysningssystem i bilen: vem har de bästa adaptiva strålkastare? LED -lampor, halogen eller xenon.


Fjärrljus som lyser smalt framåt så att du ser vad som händer längre fram. Räckvidden är dock inte lika hög som de bästa xenon - och halogenstrålkastarna. Boka service eller hjulskifte . Om det inte är Xenon eller LED på bilens lampor som du vill byta ut, så går det. Lämpligt är att göra detta mot en vägg så att man tydligt ser vad som händer med.


Fungerar bäst i strålkastare av typen öppen reflektor, har du projektorlins så . För H7- projektoroptik (och reflektorer) är det bäst att installera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.