tisdag 8 februari 2022

Xbb lightswitch test

Genom att koppla in en Canbus interface får man ut helljussignal som sedan går att koppla till ett vanligt relä och på så. Används för att styra t. Jag ska koppla in stycken extraljus på bilen. Vad använder ni för relä när ni kör med stycken? Jag har använt ett sånt här . Så för att koppla in ett extraljusrelä på subaru måste man dra både plus och jord från lampan till reläet. Subaru Forester 2. Frågan är om man kan koppla in ett vanligt extraljusrelä eller måsta man använda . Hos FM Vision hittar du belysnings tillbehören till rätt pris!


Klarna Checkout! Jord 86: Styrning relä , lömligvis . Istället tänkte jag koppla dem så att de styrs via det vanliga helljuset. Har kopplat på mitt extraljusrelä på. Stör ej ut fordonets elsystem! Koppla in upp till tre extraljus!


Spänningsövervakning! Kortslutningsskyddad! Ansluts smidigastgenom att koppla en tjuv på bilens befintliga plusmatning till helljuset. Strömmatning till extraljus (st DT-kontakter) Finns ej DT-kontakt och . En sensor monteras över bilens helljuskabel utan att du behöver . Medföljer: XBB Lightswitch . Bilupplysningen.


Traditionella extraljusrelä behöver skarvas in på helljusets kablage och lödas fast men Lightswitch . Extraljusrelä , hjälp med att koppla ! Hallå hej forumet! Ska koppla in extraljus till bilen, det har suttit extraljus på förut, men de blev stulna. Denna sats är ett komplett extraljuskablage med dataläsare, extraljusrelä , 40A säkring och DT- kontakt . CANMhighbeam . Möjlighet att parallellkoppla utgångarna för inkoppling av exempelvis ljusramp som . Vi har gjort en liten demo som visar hur man gör för att montera och koppla in en LED-ramp som. Behöver man inte koppla till batteriet? Styrström till extraljusrelä , Ford Focus.


Ford-forumet är smått värdelöst så hör efter här istället om det är nån som kopplat in extraljus på Ford . Interface används för att installera extraljus på bilar som saknar 12V plussignal till helljuset (nyare bilar med LED-strålkastare) där strömmen styrs med canbus . Alternativet är att koppla om i bilen så man får Poligt även där! Alltså dubbla matningar till halvljuset, dels orginal pluskabel och en . Vart är bäst att ta styrströmmen till reläna ifrån? Gör likadant med jorden men då behöver du inte någon säkring.


Skulle vilja koppla in 2st 60w backljus till men vill inte bränna boxen. Finns inte möjlighet att sätta ett vanligt extraljusrelä som hjälp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.