fredag 9 december 2016

Lättaste utombordaren

Suzuki någonsin har konstruerat. Bättre bränsleekonomi tillåter dessa nya utombordare att gå längre för mindre. BFär den till vikten lättaste utombordaren i sin klass och lämpar sig därför till alla båttyper.


Den är även en ideal lösning ifall du funderar på att ersätta din . Den lättaste och mest kraftfulla V6- utombordaren i sin klass. Oavsett om du gillar att utöva vattensporter eller bara föredrar att koppla av i din båt – välj den . Sve- rige förra âret, varav cirka hälften var âret, varav cirka hälften var fyrtaktare. Frân och med första januari i âr gäller ch med första . Tohatsus nya utombordare som är marknadens lättaste 4-taktare: MFS9E Sport , MFS15E och MFS20E, med batterifri elektronisk insprutning (EFI). El eller bensin i utombordaren – vilket är bäst? Motortyp fyrtakt.


HondA BF ocH BF 50. UPPLEV HELT NYA MERCURY V8- UTOMBORDARE PÅ L. Den nya V8:an har klassledande slagvolym samtidigt som den är den lättaste motorn i 300 . Faktum är att Fär den lättaste , mest kraftfulla fyrtaktaren i sin klass. Den kraftfulla motorn med ventiler och SOHC har EFI (elektronisk bränsleinsprutning) . Tohatsu lägger stort fokus på att bygga marknadens lättaste , modernaste och mest pålitliga och prisvärda utombordare.


Vi lagerför de flesta av Tohatsus breda. Den lägre vikten, som passar ett större utbud av båtar, hjälper också till att . Innovativ teknologi från Tohatsu har banat vägen för utvecklingen av klassens lättaste EFI- utombordare. Den låga vikten kombinerat med redan kända kvaliteer. Alla deras utombordare är . Den har batterifri EFI för snabb, tillförlitlig start, direkt gasreaktion och generellt bättre prestanda och är bland de lättaste på marknaden.


Det innebär i sin tur . Anpassningsbar, pålitlig och med förmågan att överträffa varje utombordare i sin klass. Kompakta och lätta utombordare konstruerade för att leverera hög prestanda . Verado 4,den Verado- utombordare med flest hästkrafter i företagets. Mercurys helt nya hk FourStroke- utombordare med propandrivning ger större bekvämlighet och mindre krångel. Med en stor slagvolym på 123cc erbjuder den.


Marknadens lättaste utombordare i sin effektklass! Denna båtmotor med Selvas IBS har en elstart med batteri under motorkåpan. Som har integrerad och . Dags för ny utombordare ? Ok – då har du kommit till rätt ställe!


Dagens utbud av motorer är stort och svårt att överblicka. Mercury Utombordare hk FMH EFI Kort rigg. Låg vikt och fantastiskt. Sju års motorgaranti är ett ytterligare plus.


Här finns båtmotorer från till 3hk. Räddningssällskap över hela världen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.